Zoeken naar nood tandarts utrecht

 
 
nood tandarts utrecht
 
Praktijk Utrecht Oudenoord Orthocenter, specialist in orthodontie.
Plan uw route: Plan. 3513 EP Utrecht Telefoonnummer. dinsdag t/m vrijdag.: 08.30 12.30 en 13.15 17.00 uur. Bij drukte of buiten openingstijden van de praktijk word je telefonisch geholpen door ons Algemeen Servicepunt in Purmerend. maandag t/m vrijdag.: 800: tot 20.30 uur. 1000: tot 14.00 uur. Klik hier voor informatie over de praktijkmanager en behandelend arts. Klik hier om je controleafspraak te bekijken/verzetten. Wat te doen bij pijnklachten? Klik hier voor onze ORTHO EHBO. Heb je doordeweeks na 20.30 uur of in het weekend vanaf zaterdag na 14.00 uur last van een spoedklacht en kun je deze niet via onze Ortho EHBO verhelpen? Dan kun je deze laten verhelpen bij je eigen tandarts of bij het OLVG in Amsterdam.
analyse
Spoed Tandarts Utrecht Utrecht.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Spoed Tandarts Utrecht, Utrecht. Zorginstelling Spoed Tandarts Utrecht, Utrecht. Zorginstelling Spoed Tandarts Utrecht, Utrecht.
leningen simulatie
Spoed Tandartsenpraktijk Dekker.
Vanaf 1 mei 2018 worden de avonddiensten en weekeinddiensten verzorgd door de Mondzorg poli, lokatie Diakonessenhuis, Bosboomstraat 1 te Utrecht. Bereikbaar op nummer 030-3039750. Voor wekelijkse dagen tussen 800: uur en 1700: uur, wanneer onze praktijk gesloten is buiten reguliere feestdagen, kunt u een beroep doen op een aanwezige tandarts in Soest.
schimmel
Spoed Tandarts van Ginkel.
Spoel de tand af als hij vies is of lik hem schoon. Lukt het niet om de tand zelf terug te plaatsen, leg hem dan in de mond in de wang of in een bakje met melk en ga naar de tandarts de wortel mag niet uitdrogen.
Bijzondere Tandheelkunde UMC Utrecht.
Klik hier voor de folder over begeleiding bij angst voor de tandarts. De zorg wordt verleend op twee locaties: het UMC Utrecht zorg voor volwassen patiƫnten en het Wilhelmina Kinderziekenhuis WKZ, zorg voor kinderen. Aanspreekpunten binnen de bijzondere tandheelkunde voor verwijzers zijn.:
De Fijne Tandartsen Barneveld.
Deze tandarts doet de naam echt eer aan, het is echt De fijnefijnste tandarts die ik ooit heb gehad. door Lisa Eikelboom op Google. Waanzinnig goede ervaring, en voor mij helemaal de moeite waard om vanaf Utrecht naar Barneveld te rijden.
Home Tandartsen Centrum Vathorst Tandarts in Amersfoort.
Bang voor de tandarts? Onze praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van patiƫnten die bang zijn voor de tandarts. We zorgen dat u goed weet wat u kunt verwachten van de behandeling zodat u gerust in de tandartsstoel plaatsneemt. Uiteraard helpen we ook kinderen die liever niet naar de tandarts gaan.
Spoed Tandarts Utrecht Weekendtandarts en Avond Tandarts.
Spoed Tandarts Utrecht is de tandarts die in alle spoedgevallen voor u klaar staat in samenwerking met tandarts Utrecht MyDent. Bel Spoed tandarts Utrecht nu op 030 303 1219. Spoed tandarts Utrecht staat altijd voor u klaar! Ons team bestaat uit professionele tandartsen en assistentes met veel ervaring met spoedgevallen.

Contacteer ons