Resultaten voor staalwijk tandarts utrecht

 
 
staalwijk tandarts utrecht
 
Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie Utrecht.
Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie Utrecht. Jutfaseweg 79 3522 HG Utrecht. Implantoloog, Mondhygienist, Tandarts. Claim this listing Upload Foto's.' Schrijf een Beoordeling. Beschrijving Staalwijk Tandartspraktijk en Centrum voor Implantologie. Momenteel nog geen beschrijving. Rate Write a Review. Voor een wortelkanaalbehandeling hier voor het eerst geweest.
SEO Marketing
Noodtandarts Utrecht Pospsych.
Neem dan direct contact met Staalwijk Tandarts: uw noodtandarts in Utrecht. Zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Bij een spoedgeval wordt u vaak door een andere tandarts dan uw eigen tandarts geholpen. De tandarts beperkt zich tot de noodzakelijke behandeling.
cours-de-theatre-paris.fr
Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht Creathaler.
Staalwijk Tandarts is een tandartsenpraktijk gevestigd aan de Jutfaseweg te Utrecht. Staalwijk is voor iedereen gemakkelijke te bereiken gezien de centrale ligging. Staalwijk Tandarts is van maandag t/m donderdag geopend tot 2100: uur. Op vrijdag is Staalwijk Tandartspraktijk tot 1700: uur geopend.
Tandarts Utrecht Staalwijk Tandartsen 030 288 13 88.
Elke behandeling wordt met u besproken en wij informeren u tevens over de kosten. Daarnaast zijn er nog meer voordelen als u kiest voor Staalwijk Tandarts als dentist in Utrecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van mensen die angstig zijn voor de tandarts.
Tandarts Staalwijk tandartspraktijk in Utrecht Tandarts.nl.
Bernadette Lemmen Verhaar. Bekijk alle tandartsen in Utrecht. Patient beoordeling: 94., Uw gezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal! De wens naar een gezonde, mooie glimlach. Deze wens is tegenwoordig door, het gebruik van moderne tandheelkunde, voor bijna iedereen bereikbaar. Ons doel is het bieden van een optimale verzorging, rekening houdend met uw wensen en medische behoeften. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van moderne technische middelen en een hoog niveau van esthetische en medische kennis. Ons tandheelkundig team werkt nauw samen met een tandtechnisch specialist voor een esthetisch resultaat op maat. Het tandheelkundig team, onder leiding van Drs. Losch, heeft een langdurige en grondige opleiding genoten. Door het volgen van vervolgopleidingen en cursussen zijn we continu op de hoogte van nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen. Losch is gespecialiseerd in behandelingen onder hypose bij angstige patiƫnten. Deze vrij nieuwe techniek wordt reeds in Duitsland op grote schaal succesvol toegepast. Daarnaast is Drs. Losch ook gespecialiseerd in wortelkanaalbehandeling. Zij heeft deze opleiding gevolgd aan de universiteit van Munster. Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze praktijk! Komt afspraken na. Marianne Temming 08/09/2016 0003.: Ik was ontzettend angstig om naar de tandarts te gaan door nare ervaringen elders.
seo specialist amsterdam expert dordrecht staalwijk tandarts.
Hypnose helpt mensen af van angst voor tandarts. Sommige, mensen denken dat je uit de hypnose wakker wordt zonder tanden, met je rekening geplunderd en waarschijnlijk ook nog seksueel betast, zegt tand. Staalwijk tandartspraktijk is bij Staalwijk tandartspraktijk. Tandarts Utrecht Staalwijk Tandartsen 030 288 13 88.
Staalwijk Tandartspraktijk Archieven Praktijkardi.
Staalwijk Tandarts is een tandartsenpraktijk gevestigd aan de Jutfaseweg te Utrecht. Staalwijk Tandarts is voor iedereen gemakkelijke te bereiken gezien de centrale ligging. Omdat de reguliere openingstijden niet praktisch zijn voor mensen die overdag werken, is Staalwijk Tandarts op vier dagen tot 2100: geopend.
Staalwijk Tandarts tandarts in Utrecht NGS West1.
Staalwijk Tandarts tandarts in Utrecht speelt hierop in en heeft daarom de praktijk open van maandag tot en met donderdag tot 2100: uur. Zo is het voor de werkende patiƫnten ook makkelijk om een bezoekje te brengen aan de tandarts.

Contacteer ons