Meer resultaten voor tandarts kanaleneiland utrecht

 
 
tandarts kanaleneiland utrecht
 
Praktijk Utrecht Zuid Orthocenter, specialist in orthodontie.
3526 KL Utrecht Telefoonnummer. maandag t/m woensdag.: 08.30 18.00 uur. 08.30 17.00 uur. Bij drukte of buiten openingstijden van de praktijk word je telefonisch geholpen door ons Algemeen Servicepunt in Purmerend. maandag t/m vrijdag.: 800: tot 20.30 uur. 1000: tot 14.00 uur. Bus 1 Socrateslaan Bus 10, 47, 51, 64, 65, 66, 67, 77, 118 en 247 Europaplein Bus 10 en 51 Beneluxlaan Sneltram lijn 61 halte Kanaleneiland Zuid Europalaan. Klik hier om je controleafspraak te bekijken/verzetten. Klik hier voor informatie over de praktijkmanager en behandelend arts. Wat te doen bij pijnklachten? Klik hier voor onze ORTHO EHBO. Heb je doordeweeks na 20.30 uur of in het weekend vanaf zaterdag na 14.00 uur last van een spoedklacht en kun je deze niet via onze Ortho EHBO verhelpen? Dan kun je deze laten verhelpen bij je eigen tandarts of bij het OLVG in Amsterdam.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008561/Seo.aspx
Tandartsenpraktijk Jutphaas wordt Mondzorg Nieuwegein Mondzorg Nieuwegein.
in Utrecht, Gelderland en Overijssel. Mijn vaste locatie is het Voorhoevehuis op het Kanaleneiland-Utrecht. Om persoonlijk afscheid te kunnen nemen en de rest van het team te ontmoeten nodigen wij u uit op zaterdag 16 december a.s. van 15.00 17.00 in Boerderij de Middenhof, Duetlaan 1-3, 3438 TA Nieuwegein. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen jaren! Mijn opvolgers willen graag nog jaren op deze ingeslagen weg voortgaan. Ik wens iedereen het allerbeste! Met vriendelijke groet, Jack Minderaa. Van uw tandarts Jack Minderaa heeft u inmiddels vernomen dat hij zijn praktijk per 31 december 2017 zal gaan beëindigen.
domotelec.fr
Spoed Tandarts Utrecht Weekendtandarts en Avond Tandarts.
Spoed Tandarts Utrecht is de tandarts die in alle spoedgevallen voor u klaar staat in samenwerking met tandarts Utrecht MyDent. Bel Spoed tandarts Utrecht nu op 030 303 1219. Spoed tandarts Utrecht staat altijd voor u klaar! Ons team bestaat uit professionele tandartsen en assistentes met veel ervaring met spoedgevallen.
https://topgereedschap.com/merken/
Tandarts Utrecht Mondzorgcentrum Utrecht als beste tandarts uit de bus.
Utrecht is een grote stad met veel inwoners en kent dus ook vele tandartspraktijken. 0800 tandarts wilt graag de tandarts Utrecht Mondzorgcentrum Utrecht belichten. Deze tandarts in Utrecht is een specialistisch tandheelkundig centrum met alle specialismes in huis. Ze zijn gevestigd in Kanaleneiland en makkelijk te bereiken.
PET CT Scan
De Utrechtse Tandartspraktijk Utrecht.
Deel dit profiel met anderen. De Utrechtse Tandartspraktijk is een moderne praktijk uitgerust met de nieuwste tandheelkundige technologie, centraal gelegen in Utrecht. Met een gedreven team streven wij ernaar om kwalitatief hoogwaardige zorg voor alle leeftijden te leveren. Alle medewerkers in onze praktijk zijn in Nederland gediplomeerd BIG-geregistreerd en volgen met regelmaat cursussen en congressen waardoor de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen: Algemene tandheelkunde Cosmetische tandheelkunde bleken, facings, witte vullingen, digital smile design Kindertandheelkunde Mondhygiëne Prothetische tandheelkunde kronen, bruggen, kunstgebit Onzichtbare beugel Wij besteden extra aandacht aan angstige patiënten en kinderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 28 december 2018 Goedgekeurd door de redactie. Ik sta nu ruim twee jaar ingeschreven en 5x geweest. Tot nu toe geen slechte ervaring gehad met nocht de tandarts noch medewerkers.
tandarts voor de zaterdag KNMT.
Meerdere dagen per week is ook mogelijk! Tandarts die het als een uitdaging ziet om asielzoekerskinderen te controleren en te behandelen. Instelling ter Bervordering van de Jeugdtandzorg Utrecht. 7 tandartsen 6 assistenten 1 mondhygiënist 3 behandelkamers. Tand-wiel is een Instelling ter Bevordering van de Jeugdtandzorg in Utrecht. Onze doelstelling is het verzorgen van de tanden en kiezen van de schoolgaande jeugd met daarbij extra aandacht voor bijzondere zorggroepen. Onze moderne, kindvriendelijke praktijk vindt u aan de Kanaalweg in Utrecht Kanaleneiland.
De Utrechtse Tandartspraktijk Diverse gebitsbehandelingen.
Maak gelijk een afspraak! De tandarts voor de kieskeurige. Wij heten u van harte welkom op onze website! De Utrechtse Tandartspraktijk is centraal gelegen in Utrecht. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel. Met een gedreven en gekwalificeerd team van specialisten staan wij voor u klaar om uw gebit gezond en mooi te maken en/of houden.
Tandprothetische Praktijk R. van Ewijk, tandprotheticus in Utrecht.
Welke voor u het meest geschikt is, verschilt per persoon. De keuze maakt u in overleg met uw tandarts en tandprotheticus. Tandprothetische Praktijk R. 3526 HX Utrecht. Tandprothetische Praktijk R. 3452 JD Vleuten. Een klikgebit is een prothese welke vast in de mond zit.

Contacteer ons