Resultaten voor tandarts maliebaan utrecht

 
 
tandarts maliebaan utrecht
 
Maliekwartier Tandartsen Utrecht.
Maliekwartier Tandartsen Utrecht. Adres Maliebaan 67. 3581 CE Utrecht. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 1 juni 2018 Goedgekeurd door de redactie. Noodgedwongen kwam ik in deze praktijk, omdat mijn tandarts die ik 40 jaar had, daar ging werken.
adwords sign in
Independer.
online vpn
Tandarts Utrecht Oost Dental Clinics Utrecht Maliebaan.
Welkom bij Dental Clinics Utrecht Maliebaan, uw tandarts in Utrecht Oost. U vindt onze praktijk in de buurt Buiten Wittevrouwen. In onze moderne en professionele praktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, ook voor onder andere mondhygiƫne, implantologie en kindertandverzorging bent u van harte welkom.
Ranking
Tandartsenpraktijk Dijkgraaf.
De praktijk is sinds 1981 gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. Deze ruimte wordt gedeeld met twee collegae die daar zelfstandig een eigen praktijk voeren. Bij tandartspraktijk Dijkgraaf wordt de algemene tandheelkunde in de breedste zin uitgeoefend, waarbij de focus ligt op levenslang gebitsbehoud.
Ivory Ivory Utrecht Ivory Ivory.
Ivory Ivory Utrecht. Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, gaan Ivory Ivory Catharijnesingel, Rivierenwijk en Maliebaan samenwerken met Dental Clinics. De drie teams worden samengevoegd en gaan op de Maliebaan 44 verder onder de naam Dental Clinics Maliebaan.
Tandarts Utrecht: Onze tandartspraktijken Ivory Ivory.
Altijd een tandarts in de buurt. Ivory Ivory heeft vijf vestigingen in en rondom Utrecht. Zo weet u zeker dat er altijd een praktijk bij u in de buurt zit. Onze praktijken hebben ruime openingstijden en u kunt ook s avonds bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van alle vestigingen bij u in Utrecht en omstreken. U kunt in Utrecht gaan naar de volgende vestigingen.: Ivory Ivory Utrecht Catharijnesingel. 3511 GE Utrecht. Ivory Ivory Utrecht Maliebaan.
Dental Clinics Utrecht Maliebaan Utrecht.
Bij wisseling van mijn tandarts slecht of niet ingelicht, nieuwe tandarts sprak slecht Nederlands en engelsMondhygienist, vertelde me dat ik een kraakbeenbeenontsteking had en deed dat bijzonder. 13 juli 2018 Goedgekeurd door de redactie. Na de overname van Ivory Ivory door Dental Clinics heeft de inrichting van de tandartsenpraktijk aan de Maliebaan in Utrecht een ware metamorfose ondergaan.
Maliekwartier Tandartsen Openingstijden Maliekwartier Tandartsen Maliebaan.
Openingstijden Maliekwartier Tandartsen Maliebaan 67 in Utrecht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Maliebaan in Utrecht. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.

Contacteer ons