Zoeken naar verstand tandarts utrecht

 
 
verstand tandarts utrecht
 
KNMT.
VersTand Utrecht, Utrecht. Tandarts-waarnemer 8 16 uur Part time. Reageer op deze vacature. Voor onze twee moderne, multidisciplinaire groepspraktijken in de stad Utrecht zijn wij op zoek naar een tandarts om ons team te versterken. Het betreft een parttime vacature voor twee nader te bepalen dagen per week.
Engine
Tandartspraktijk VerStand Utrecht Ruimte voor nieuwe patienten.
Tandartspraktijk Verstand heeft verstand van een gezond gebit. U kunt bij ons terecht voor zowel tandheelkundige, als mondhygiënische behandelingen. Ons enthousiaste team staat de hele week ook s avonds! voor u klaar. Wij werken in een ontspannen sfeer, zodat iedereen zich bij ons op zn gemak voelt. Ruimte voor nieuwe patiënten! Door de groei van onze praktijk en de uitbreiding van ons team, hebben wij ruimte voor nieuwe patiënten. U bent van harte welkom, ook voor vrijblijvende informatie over ons en onze praktijk. Neem telefonisch contact met ons op of schrijf u in via het inschrijfformulier van de praktijk van uw wens. U heeft dan gegarandeerd binnen 1 week een afspraak. Bel 030-2761581 of 030-2991120 en we maken direct een spoedafspraak. Buiten openingstijden hoort u via het antwoordapparaat hoe u in contact komt met de dienstdoende tandarts. Op afspraak 7 dagen per week, ook in de avonduren. Collega's' kunnen patiënten doorverwijzen naar onze praktijk via administratie@tandartspraktijk.nu. Utrecht Leidsche Rijn.
IBM
Tandartspraktijk Verstand en Verstand Utrecht.
Helaas was mijn eigen tandarts al gesloten, dus dacht ik nu moet ik het weekend uitzingen. Tot mijn verbazing was Verstand Junior aan. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Tandartspraktijk Verstand en Verstand, Utrecht.
seo for agencies
Kliniek voor Tandheelkunde Utrecht Wat is een verstandskies en waarom moet deze vaak verwijderd worden?
Mocht de ontsteking verergerd worden doordat de bovenverstandskies op het lapje tandvlees dichtbijt pseudo-pericoronitis, kan de verwijdering van de bovenverstandskies door de tandarts ook snel verlichting geven, waarna de mogelijke afspraak bij de kaakchirurg voor de onderverstandskies afgewacht kan worden.
UpgradeBOOST
Verstand van tuin en dier Welkoop.
247 jeans Aspen Bahco Beaphar Castle Cobb DCM Dunlop ECOstyle Eurom Felco Fiskars Frontline Gardena Gallagher Gevavi Gloria Kenner Kenner Select Kjelvik Mascot Pavo Pokon Primagaz Queens grass Robomow Royal Canin Royal Well Sneeboer Soezie Stihl Storvik Subli Tenco Velda Voermeesters Weber Welkoop Wolf-Garten 2 e Halve Prijs Bayer.
Verstandskiezen Trekken Tandarts Informatie.
Verstandskiezen trekken wordt, mits u een verwijskaart van uw tandarts heeft, vergoed door de basisverzekering. Houd er daarbij wel rekening mee dat deze behandeling onder het eigen risico valt en u daarom een deel van de kosten wellicht zelf moet betalen.
Veel gezondheidszorg in nieuwe Leidsche Rijn Centrum Leidsche-Rijn.
Van tandarts tot apotheek en van huisarts tot wijkverpleegkundige en logopedist. Gezondheid voor alle leeftijden staat stevig op de kaart in het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn. Tandartspraktijk Verstand, Julius Gezondheidscentrum en apotheek FLeiR nemen de gezondheidszorg van Leidsche Rijn Centrum voor hun rekening. Verstand heeft landelijke bekendheid met hun Verstand Junior-vestiging, speciaal gericht op kinderen. In Leidsche Rijn Centrum wordt een derde vestiging geopend waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor tandheelkundige en mondhygiënische behandelingen. Op de begane grond van appartementengebouw De Phoenix dat op dit moment in verkoop is, vestigt begin 2018 Julius Gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum is een bekende van Leidsche Rijn, met verspreid door de wijk al vier vestigingen. In Leidsche Rijn Centrum wordt meer dan 1.200 vierkante meter ingericht voor huisarts, wijkverpleegkundige, bloedafnamepost, fysiotherapeut en logopedist. Op korte termijn sluiten meer zorgverleners aan. Om de beste persoonlijke zorg te bieden heeft Julius een samenwerking met de specialisten van het Universitair Medisch Centrum UMC Utrecht.
GGD regio Utrecht: Genotmiddelen.
Het project Nuchter Verstand is een meerjarenaanpak tot 2019 en richt zich op de doelgroep 10-18 jaar. Onder het motto Nuchter Verstand: gebruik je verstand, blijf nuchter! werken de gemeenten in de regio Utrecht-West en Lekstroom De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Lopik en Houten samen aan het tegengaan en het voorkomen van alcohol en drugsgebruik door jongeren. GGD regio Utrecht is projectleider.

Contacteer ons