Op zoek naar tandartsassistente utrecht?

 
 
tandartsassistente utrecht
 
Team.
Sinds 2005 veel opleidingen in de implantologie en sinds 2015 erkende tandarts implantoloog door de NVOI Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Afgestudeerd in Utrecht in 1979. Sinds 1981 werkzaam in Rijswijk als algemene tandarts. Munise Altinbas, tandartsassistente. Tandartsassistente sinds 1990, werkzaam bij ons sinds 2006.
SEO
Tandartsassistent Capabel.nl.
De algemene voorwaarden van Capabel Onderwijs Groep zijn van toepassing. schrijf je direct in. 28-03: Voorlichting Rotterdam 02-04: Voorlichting Amsterdam 04-04: Voorlichting Utrecht 04-04: Voorlichting Arnhem 09-04: Voorlichting Den Haag 09-04: Voorlichting Eindhoven 10-04: Voorlichting Groningen 10-04: Voorlichting Leeuwarden. Leren en werken?
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/magnetron/
Tandartsassistente-vacatures in Utrecht provincie maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor Tandarts Van Limborgh Utrecht Noordoost jobs. Tandartsassistente met ervaring gevraagd. Allround tandartsassistente gevraagd voor ziektevervanging voor onze praktijk in Tuindorp, Utrecht. Vind je het leuk om in een kleine praktijk 2 behandelkamers te werken, en met persoonlijke aandacht voor de patiënt, een gezellige werkdag.
fortis lening simulatie
Tandartsassistent bol.
Ook heb ik zelfstandig handelingen uitgevoerd zoals een afdruk maken van een gebit, polijsten, fotos maken en laklaagjes aanbrengen in tanden bij kindjes. Als je aan deze opleiding begint, moet je goed gemotiveerd zijn, want het leerwerk is best pittig.
online marketing
MBO tandartsassistente.
Voor het intakegesprek kom je naar onze opleidingslocatie in Maarn ca 20 km ten oosten van Utrecht. We bespreken de onderwerpen die van belang zijn om een goede start te kunnen maken met de opleiding. Is dit de juiste opleiding voor jou?
isatraining.nl
Het team Staalwijk Tandartsen.
Pascalle Krist Msc. Nina is begonnen als stagiaire in 2014 en behandeld nu zelfstandig. Zij heeft haar specialisatie gedaan in de bijzondere tandheelkunde waar patiënten met angst en handicap worden begeleidt. Copyright 2016 Staalwijk Tandartspraktijk Sitemap. Jutfaseweg 79 3522 HG Utrecht NL.
Uw team TZC Streekhof.
Hij is 4 dagen per week aanwezig. Nikky studeerde in 2012 af aan de Hogeschool Utrecht op parodontologie grote tandvleesontstekingen. Ook is zij opgeleid in diagnostiek van gaatjes. Ze is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. U moet haar hebben als u mond en gebitsproblemen wilt voorkomen. Hibaaq werkt op de zaterdag als mondhygiëniste. Daarnaast studeert zij voor tandarts. Remco is sinds 1 oktober 2017 als mondhygiënist bij ons werkzaam. Hij is op woensdag aanwezig. Mariska is gediplomeerd preventieassistente. Zij voorkomt dat u tandheelkundige problemen krijgt. Denk aan gaatjes of tandplak. Zij geeft u poetsinstructies en reinigt uw gebit. Ook assisteert ze de tandartsen tijdens behandelingen. Natasha van Soest. Natascha is gediplomeerd Assistente Tandtechnicus. Ze werkt als sinds 1991 in de tandtechniek. Bij ons ondersteunt ze sinds 2001 onze tandprothetici. Annette versterkt ons team van tandartsassistentes sinds 1 mei 2017. Ze assisteert onze tandartsen en de arts die de slaapbeugels plaatst. Hetty van Loenen. Hetty werkt sinds 1 februari 2018 bij ons. Zij assisteert de tandarts en de implantoloog. Daisy assisteert onze tandartsen. Daisy werkt sinds 2017 bij ons. Daisy heeft eveneens de portet fotos op onze website verzorgd. Shirley van der Meij. Shirley is sinds 1980 gediplomeerd tandartsassistente.
Vacatures voor tandartsassistent in de mondzorg.
De dagen zullen zijn: de maandagmiddag, de dinsdagochtend en. Vacature: GEZOCHT: Tandartsassistente, Kerkrade. GEZOCHT TANDARTSASSISTENTE Tandartspraktijk in Kerkrade is per direct opzoek naar een ervaren Preventie Balie tandartsassistente voor 2 dagen per week Donderdag en Vrijdag Wij bieden.: Vacature: Stoelassistente gezocht, Utrecht.

Contacteer ons