Op zoek naar tandartsassistente utrecht?

 
 
tandartsassistente utrecht
 
Tandartsassistent bbl, mbo ROC Midden Nederland.
BBL / 4. Utrecht Vondellaan 174. Crebonummer en naam. Wat leer je? Tijdens jouw opleiding leer je alles wat je moet kennen en kunnen om tandartsassistent te worden. Op school tijdens de lessen en natuurlijk in de praktijk. We willen jou natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op je toekomstige beroep.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Vacature tandartsassistent en Officemanager, Utrecht.
SOdental is voor een tandartspraktijk in de regio Utrecht op zoek naar een officemanager voor 2-25, dag per week. In de praktijk wordt er algemene tandheelkunde, implantologie en endodontologie aangeboden. De praktijk is gelegen in een moderne woonwijk en heeft een ruime en diverse patiëntenpopulatie. Fijne lichte en frisse ruimtes en de sfeer is echt goed. Er hangt een bepaalde rust en het ontvangst is fijn. Als patiënt word je gezien en je loyale collegas zullen je graag ontvangen en wegwijs maken. Het team bestaat uit 4 tandartsen, 4 preventie-assistentes, 2 mondhygiënistes en 1 balie-assistente. Er hangt een relaxte en collegiale sfeer onderling. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit administratief werk, personeelszaken, ondersteuning bij de balie Exquise en het Gewoon Gaaf! Je werkdagen zijn op de donderdag, woensdagmiddag en vrijdagochtend. In de toekomst zullen er mogelijk meer dagen beschikbaar zijn. De vergoeding is in overleg. De praktijk is op zoek naar een tandartsassistent die voldoet aan de volgende eisen.: Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden, waarbij een tandartsassistente diploma een pré is.
Agency
Tandartsassistente-vacatures in Utrecht provincie augustus 2018 Indeed.nl.
Tandartsassistente in Utrecht. Tandartspraktijk Soho Groeneweg bv. Vacature Ervaren tandartsassistente voor 3 á 4 dagen per week. Bij Tandartspraktijk Soho Groeneweg in Utrecht. 17 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Tandartspraktijk Soho Groeneweg bv Vacatures in Utrecht.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008562/Search%20engines.aspx
Tandartsassistente vacatures. Werk in Utrecht Monsterboard.nl.
Op de werkvloer. Filter jouw zoekopdracht. Tandartsassistente vacatures Utrecht. We hebben 4 Tandartsassistente vacatures in Utrecht voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang Tandartsassistente vacatures in Utrecht per e-mail. Laat ons het werk voor je doen!
Per Direct Tandartsassistente-vacatures in Utrecht provincie augustus 2018 Indeed.nl.
Vacature, Part-time, Fulltime, Vacature Tandartsassistente, Omloopassistente. Assistentensite.nl 18 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Boca Sana Tandartsen Vacatures in Utrecht. Voor Dental Clinics Utrecht Maliebaan zijn wij per direct op zoek naar een Tandartsassistent voor de zomerperiode dagen in overleg.
Tandartsassistente Vacatures in Utrecht Vacatures.nl.
Tandartsassistente 3 dagen of meer in prachtige praktijk. Rovidam Mondzorgbanen Utrecht. Tandartsassistente met diploma. Een moderne en innovatieve tandartsenpraktijk in Utrecht, op een mooie locatie, is op zoek naar een Tandartsassistente. 30 dagen geleden. Tandartsassistent / Tanden bleken. The White Smile Company Utrecht.
Tandartsassistent bol, mbo ROC Midden Nederland.
Utrecht Vondellaan 174. Crebonummer en naam. Wat leer je? Tijdens jouw opleiding leer je alles wat je moet kennen en kunnen om doktersassistent te worden. Op school tijdens de lessen en natuurlijk in de praktijk. We willen jou natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op je toekomstige beroep.
Tandartsassistente Opleidingen en Cursussen in Utrecht Vergelijken Springest.
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Utrecht Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Tandartsassistente producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 4, Thuisstudie 3, E-Learning 2, of Tandartsassistente in heel Nederland 12. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Contacteer ons