Resultaten voor tandartsassistente utrecht

 
 
tandartsassistente utrecht
 
Team.
Sinds 2005 veel opleidingen in de implantologie en sinds 2015 erkende tandarts implantoloog door de NVOI Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Afgestudeerd in Utrecht in 1979. Sinds 1981 werkzaam in Rijswijk als algemene tandarts. Munise Altinbas, tandartsassistente. Tandartsassistente sinds 1990, werkzaam bij ons sinds 2006.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Vacatures voor tandartsassistent in de mondzorg.
De dagen zullen zijn: de maandagmiddag, de dinsdagochtend en. Vacature: GEZOCHT: Tandartsassistente, Kerkrade. GEZOCHT TANDARTSASSISTENTE Tandartspraktijk in Kerkrade is per direct opzoek naar een ervaren Preventie Balie tandartsassistente voor 2 dagen per week Donderdag en Vrijdag Wij bieden.: Vacature: Stoelassistente gezocht, Utrecht.
lening simuleren
MBO-basisopleiding Tandartsassistent, in korte tijd de basis van het vak LOI.
Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Medio oktober 2018. Start definitief in Utrecht op zaterdag.
cours-de-theatre-paris.fr
MzcdeLind Even voorstellen.
Mondzorgcentrum de Lind is een praktijk voor mond en gezichtsverzorging in Prinsenbeek die onder leiding staat van cosmetisch tandarts en implantoloog Hans de Preudhomme dHailly de Nieuport en zijn partner Nicole. Hans de Preudhomme is als tandarts afgestudeerd in Utrecht in 1985, en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de implantologie en de bijzondere tandheelkunde o.a. de moeilijke gebitsprothese. Daarnaast heeft hij mede aan de basis gestaan van de introductie van de esthetische keramische frontrestauraties facings in Nederland in 1986. Na ruim 21 jaar eigenaar te zijn geweest van een grote verwijspraktijk voor implantologie en prothetiek in Bergen op Zoom, en bijna even zo lang part time in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en Vlissingen te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging waar kleinschaligheid, creativiteit en kwaliteit meer de ruimte kunnen krijgen. Hij legt zich vooral toe op de cosmetische tandheelkunde, implantologie en behandelen van angstige patienten. Nicole de Preudhomme heeft ruim 21 jaar ervaring in de zorg; eerst als praktijkmanager van de reumatologiemaatschap, en later als teamleider poliklinieken in Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom. Daarnaast is zij gediplomeerd tandartsassistente.
Tools
Tandartsassistent Capabel.nl.
19-12: Voorlichting Amsterdam 20-12: Voorlichting Den Haag 21-12: Voorlichting Groningen 15-01: Voorlichting Leeuwarden 16-01: Voorlichting Rotterdam 17-01: Voorlichting Arnhem 18-01: Voorlichting Utrecht 21-01: Voorlichting Eindhoven. Volop interactie tijdens de Infomeeting Hospitality Ik Zorg. Trek de stoute schoenen aan: word pedicure!
Tandartsassistente-vacatures in Utrecht provincie januari 2019 Indeed.nl.
Vacature tandartsassistente voor 3 รก 4 dagen per week. Bij Tandartspraktijk Soho Groeneweg in Utrecht. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Tandartspraktijk Soho Groeneweg bv Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Tandartspraktijk Soho Groeneweg bv.
Tandartsassistente Vacatures in Utrecht Vacatures.nl.
Voor een moderne groepspraktijk in Utrecht Tandartsassistente voor 16 tot 32 uur per week, met passie voor het vak. Zeer goede bereikbaarheid met OV. Kom graag in. 60 dagen geleden. Naast je werkervaring als tandartsassistente is het een voorwaarde dat je ruime werkervaring hebt als ortho-assistente.
Vacatures KNMT.
Full time 417 Apply Full time filter. Stage 21 Apply Stage filter. Filter op werkgebied.: Zuid-Holland 586 Apply Zuid-Holland filter. Noord-Holland 515 Apply Noord-Holland filter. Noord-Brabant 329 Apply Noord-Brabant filter. Gelderland 263 Apply Gelderland filter. Utrecht 257 Apply Utrecht filter.

Contacteer ons