Zoeken naar tanden over tanden zetten

 
 
tanden over tanden zetten
 
Tanden bleken voor stralend witte tanden? White Shine 035-6214111.
En dit is het enige effectieve én veilige bestanddeel om jouw tanden veel witter te maken. Met als resultaat een stralend witte lach! Stralend witte lach na tanden bleekbehandeling. Jouw tanden laten bleken is nu echt mogelijk. En tegenwoordig erg populair omdat steeds meer zelfbewuste mensen er goed uit willen zien.
composiet facings: een trauma Tandarts.nl.
Vaak zie ik patienten met dezelfde klachten en vaak herstel ik deze ook. Hoewel de behandeling die je hebt ondergaan over het algemeen als de wat minder invasieve tandheelkunde word beschouwd wat wil zeggen dat er weinig van je tanden af word geslepen en de behandeling in principe weinig ongemak zou moeten geven lijkt het alsof het bij jou alleen maar meer schade heeft aangericht dan goeds.
Portugese
Facings Gratis eerste consult 180 per facing.
Met een facing is het uiterlijk van een tand te verfraaien. Zo kan de vorm of de kleur van een tand worden veranderd. Met een facing kan de tandarts spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.
balkon tapijt ikea
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze scherpe prijzen!
Wilt u facings laten plaatsen op uw tanden, dan begint u met het maken van een afspraak via de site of telefonisch. Het is van groot belang dat er eerst bekeken wordt of uw gebit geschikt is voor het plaatsen van facings.
Juice
Kroon plaatsen: wat kost het en hoe werkt het precies?
Hebt u een geheel missende tand of meerdere tanden die vervangen moeten worden dan kunt u bij onze tandarts terecht voor een brug. Kies een behandeling. Ik wil graag informatie over Maak een keuze. Tand of kies trekken. Een brug laten zetten bij de tandarts: hoe werkt dat eigenlijk precies?
casino
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
De onderstaande fotos laten het gebit van onze cliënten zien voor en na de plaatsing van facings. We maken tanden witter, zetten scheve tanden recht en vullen spleetjes op, zodat u een prachtig gebit krijgt. Voor Facings 1. Na facings 1. Voor facings 2. Na facings 2. Voor facings 3. Na facings 3. Voor facings 4. Na facings 4. Voor facings 5. Na facings 5. Tandartspraktijk Plantage Middenlaan. Plantage Middenlaan 1-H route. 1018 DA AMSTERDAM. Telefoon: 020 420 4367. Maandag: 08.00 21.30. Dinsdag: 08.00 17.30. Woensdag: 08.00 21.30. Donderdag: 08.00 17.30. Vrijdag: 08.00 17.30. Zaterdag: 09.00 16.00. Zondag: 1000: 1500.: Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren. Veelgestelde vragen over facings.
Zijn facings slecht voor de tanden?
Er vindt geen behandeling voor de tanden zelf plaats en ook uw tandvlees kan hier geen schade van ondervinden. Toch is het van belang om u goed voor te laten lichten over de gevolgen van facings, uw tanden kunnen tijdelijk namelijk wel wat gevoeliger worden.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Lees alles over facings. Wat zijn facings? Facings zijn een laagje tandkleurig materiaal van composiet of schildjes van porselein. Dit materiaal wordt op een of meerdere tanden geplakt. Hiermee kan de vorm of de kleur van een tand of een groep tanden aangepast worden.
Tand facings voor een stralend gebit.
Home / Dunne facing tanden en kronen van porselein / Tand facings voor een stralend gebit. Tand facings voor een stralend gebit Maarten Vink 2018-03-29T1558410000.: Wat zijn tand facings? Tand facings zijn dunne kapjes die over je tanden worden geschoven.

Contacteer ons