Meer resultaten voor tanden wit laseren

 
 
tanden wit laseren
 
Tanden bleken met lasertechniek Tanden Bleken Centrum.
Bij deze methode van tanden bleken wordt laserlicht toegepast om de tandverkleuring te bestrijden. Vanwege de benodigde apparatuur kunt u dit alleen laten uitvoeren in een kliniek door een tandarts of mondhygiënist. Tanden laseren is daarom een van de duurste bleekmethodes om uw tanden witter te maken.
witte tanden krijgen
Tips om je tanden te bleken Tandartsverzekering.nl.
Met name bij de behandelingen waarbij een gel peroxide wordt gebruikt, is het van belang dat er niet te grote hoeveelheden van deze stof 6% is een veilig percentage met het oog op behoud van een sterk en gezond gebit in de bleekgel aanwezig zijn. Laat je tanden het liefst bleken bij de tandarts of bij een kliniek die de behandeling onder supervisie van een tandarts uitvoert, zoals tandenbleekkliniek WIT.
schaatsen dordrecht
Whitening: Wat zijn je mogelijkheden?
Bleken is momenteel de populairste methode op het gebied van professionele whitening. Je tandarts maakt je tanden wit door elke verkleuring of vlek op je tanden te bleken. Nadat er een bescherming op je tandvlees is aangebracht, wordt het whiteningproduct in een bitje op je tanden aangebracht.
gasfornuis
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
schuimbeton droogtijd
Tanden bleken Haarlem Martin Levie tandarts in Haarlem, tandartspraktijk Haarlem.
Als tandarts krijgen we altijd veel vragen over het bleken van tanden. Als u tanden heeft die verkleurd zijn dan kunt u deze behandelen. Dit wordt bleken genoemd. Het resultaat hiervan: witte tanden. Tanden bleken Haarlem vormt voor ons een apart hoofdstuk.
Tanden witten bleken Easyclinics.
Voor het witten van uw tanden wordt gebruik gemaakt van de laser Ultra. Met een non-peroxide middel en met behulp van een laser worden uw tanden 20 minuten behandeld en kunnen deze tot wel twaalf tinten lichter worden, uiteraard is dit afhankelijk van de staat en huidige kleur van uw gebit. Wij gebruiken alleen verantwoorde producten. De vloeistof die wij gebruiken bevat geen waterstof peroxide. Voor wie is het geschikt. Tanden witten kan ingezet worden voor alle mensen die graag een schoon en wit gebit willen hebben.
Tanden bleken: is het veilig?
Het resultaat van een bleekbehandeling is bij iedereen verschillend, omdat de witheid van het gebit afhangt van de oorspronkelijke kleur van de tanden en kiezen. Als je zorgt voor een goede mondhygiëne en gezonde voeding eet, blijft je gebit na de behandeling enkele jaren wit.
Voorkomen van gele tanden: Het bleken en laseren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
De tanden worden eerst behandeld met een speciale gel van waterstofperoxide. Deze gel gaat zijn werk doen wanneer de laser aangaat. Je tanden laseren is een zeer effectieve manier om je tanden wit te krijgen. Binnen een uur zijn de tanden weer een stuk witter en vaak is er maar één behandeling nodig.

Contacteer ons