Zoeken naar tandarts ivory utrecht

 
 
tandarts ivory utrecht
 
Tandartsenpraktijk Ivory Ivory in overtreding tijdens openhuis Dentalinfo.
De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft de eigenaar van tandartspraktijk Ivory Ivory Utrecht tijdens de open dag gelast te stoppen met het maken van röntgenfoto's. In de vestiging Oudenoord te Utrecht werden als speciale openhuis actie gratis röntgenfoto's' gemaakt zonder dat er voorafgaand aan het maken van de foto een medische indicatie door een tandarts werd gesteld.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Tandartspraktijken in Utrecht Oozo.nl.
De onderneming Ivory Ivory Utrecht is gevestigd op Oudenoord 621 te Utrecht en is actief in de branche Tandartspraktijken. Utrecht Noordwest Pijlsweerd-Noord 3513EP. Paro Praktijk Utrecht B.V. Opgericht in april 2013. De besloten vennootschap Paro Praktijk Utrecht B.V. is gevestigd op Livingstonelaan 466 te Utrecht en is actief in de branche Tandartspraktijken. Utrecht Zuidwest Kanaleneiland-Zuid 3526JB. Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Boulandt.
lening simuleren
Dental Clinics Utrecht Oudenoord Tandarts in Utrecht.
Leidseweg tandartsen Tandarts voorschoten. Tandartsenpraktijk Domburg Tandarts leiderdorp. Dental Clinics Utrecht Oudenoord. Welkom bij tandartspraktijk Ivory Ivory de vestiging Utrecht Oudenoord. Onze gezellige en zeer professionele tandartspraktijk met acht behandelkamers is gevestigd op de Oudenoord vlakbij het historische centrum van Utrecht stad.
cours-de-theatre-paris.fr
Praktijk Utrecht Oudenoord Orthocenter, specialist in orthodontie.
Plan uw route: Plan. 3513 EP Utrecht Telefoonnummer. dinsdag t/m vrijdag.: 08.30 12.30 en 13.15 17.00 uur. Bij drukte of buiten openingstijden van de praktijk word je telefonisch geholpen door ons Algemeen Servicepunt in Purmerend. maandag t/m vrijdag.: 800: tot 20.30 uur. 1000: tot 14.00 uur. Klik hier voor informatie over de praktijkmanager en behandelend arts. Klik hier om je controleafspraak te bekijken/verzetten. Wat te doen bij pijnklachten? Klik hier voor onze ORTHO EHBO. Heb je doordeweeks na 20.30 uur of in het weekend vanaf zaterdag na 14.00 uur last van een spoedklacht en kun je deze niet via onze Ortho EHBO verhelpen? Dan kun je deze laten verhelpen bij je eigen tandarts of bij het OLVG in Amsterdam.
seo consultant
Independer.
Tandarts Utrecht Staalwijk Tandartsen 030 288 13 88.
Zo zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van mensen die angstig zijn voor de tandarts. Met behulp van hypnosetechniek zorgen wij ervoor dat onze patiënten op een veilige en geruststellende manier worden behandeld. Daarnaast staan we bekend als spoed tandarts in Utrecht.
Tandarts Utrecht: Onze tandartspraktijken Ivory Ivory.
Door de samenwerking tussen de verschillende praktijken in Utrecht kunnen wij u niet alleen algemene tandheelkunde bieden maar ook.: Kindertandheelkunde in Utrecht. Bij Ivory Ivory vinden wij het heel belangrijk dat uw kind op jonge leeftijd gewend raakt aan de tandarts.
Uw tandarts in Utrecht Tandartsenpraktijk In je Element.
Bij onze tandartspraktijk wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van volkeramische materialen. Uw tandarts in Utrecht. Een prettig en persoonlijk contact met uw tandarts en de kwaliteit van het geleverde tandheelkundige werk staan bij Tandartsenpraktijk in je element voorheen Tandartsprakijk Wittevrouwensingel centraal.

Contacteer ons