Op zoek naar spoed tandarts utrecht?

 
 
spoed tandarts utrecht
 
Spoed tandarts Tandartspraktijk AVT-Kliniek.
Bij afwezigheid tijdens kantooruren van uw eigen tandarts neemt u contact op met de waarnemend tandarts die door uw eigen tandarts als zodanig is aangewezen. De naam en het telefoonnummer van de waarnemend tandarts worden op het antwoordapparaat van uw eigen tandarts genoemd. Onze intentie is om onze eigen patiƫnten zoveel mogelijk zelf te helpen daarom raden wij u aan om in de eerste instantie de praktijk te bellen 030 2341968 en de voicemail geheel af te luisteren. Als u geen alternatief wordt geboden dan raden wij u aan om een mail te sturen avtkliniek@gmail.com. Indien onze reactie langer dan een uur op zich laat wachten dan kunt u als laatste redmiddel bellen met het algemene spoedgevallendienst 0900 821 22 30. Kronen en bruggen. Trekken van tand of kies. Volg ons op Facebook. Kronen en bruggen. Trekken van tand of kies. Privacy en cookieverklaring. 3512 JS Utrecht.
marketing agentur
Spoed Tandarts Utrecht in het St. Antonius Ziekenhuis.
Selecteer een pagina. Met spoed een tandarts nodig? DE TANDARTSSPOEDPRAKTIJK IN HET St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. De Praktijk is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis aan de Soestwetering 1 te Utrecht en goed bereikbaar met zowel fiets/brommer, openbaar vervoer treinstation Leidsche Rijn of bushalte Soestwetering of Jazzsingel en auto vlakbij de A2 een parkeergarage is aanwezig.
Sea
Spoed tandarts Utrecht Staalwijk Tandarts.
Staalwijk Tandartsen Spoed tandarts Utrecht. Spoed tandarts Utrecht. Zoekt u met spoed een tandarts in Utrecht? U kunt bij tandartspraktijk Staalwijk terecht! Jaarlijks de tandarts bezoeken is goed voor de gezondheid van uw gebit. Het kan voorkomen dat er zich plotseling problemen met uw gebit voordoen.
seo
Spoed Tandarts Utrecht 24/7 Open BEL: 030 22 70 407.
Ik ging dus bij verschillende tandarts in Utrecht rondvragen waar de mensen tevreden waren. De meeste mensen kwamen dan toch wel snel uit bij Spoed Tandarts Utrecht. Veel mensen hebben ervaring met deze praktijk, omdat bij geval van spoed, Spoed Tandarts Utrecht altijd beschikbaar is.
Spoed Tandarts Utrecht Weekendtandarts en Avond Tandarts.
Aangesloten Tandartsen Spoed Tandarts Utrecht. Momenteel werken wij samen met verschillende spoed tandarts praktijken in Utrecht. Hierdoor kunnen wij korte wachttijden bieden en vrijwel altijd een oplossing. 030 303 1219. Spoed tandarts Utrecht biedt met spoed tandarts zorg aan in de volgende talen.:
Home.
Contact Afspraak maken. Met spoed een tandarts nodig? Bel altijd eerst even voor een afspraak 24/7 bereikbaar. Mondzorg Poli Amsterdam. 31 0 20 723 48 48. Mondzorg Poli Utrecht. 31 0 30 303 97 50. Wat moet ik doen bij een uitgeslagen tand?
Tandartsspoedpraktijk in St. Antonius Ziekenhuis St. Antonius Ziekenhuis.
De patiƫnt kan dus altijd bij zijn eigen gegevens en deze eenvoudig delen met bijvoorbeeld de tandarts of huisarts door hen met een e-mail uit te nodigen de gegevens te downloaden." Ziekenhuis Utrecht Soestwetering 1 Utrecht. Ziekenhuis Nieuwegein Koekoekslaan 1 Nieuwegein.
Spoed tandarts Utrecht Tandarts.nl.
Tandarts.nl Toggle navigation. Spoed tandarts Utrecht. ZOEK EEN TANDARTS. Wilt u met spoed naar de tandarts? Hier treft u per stad of regio een telefoonnummer aan dat u kunt gebruiken voor de spoed tandarts. Beheer uw tandartspraktijk. Voeg een tandartspraktijk toe.

Contacteer ons